Nyhedsoversigt

Kommunemesterskab 2022

Den 27. august 2022 afholdte Jægerråd Brønderslev Kommunemesterskab i flugtskydning.
Der var i år tilmeldt 8 hold:
Bolle/Try Jagtforening
Brønderslev Jagtforening
Dorf Jagtforening
Hallund Jagtforening
Hjallerup Jagtforening
Klokkerholm Jagtforening
Ørsø Jagtforening
Der var opstillet 8 hold, hvoraf et var et damehold

Resutaterne kan ses her:

Kredsnyheder

Nyheder fra DJ

21. feb. 2023
22. nov. 2022
Her kan du se hvornår og hvor i løbet af januar-februar 2023 der afholdes jægerrådsmøder i kreds 1.
10. jun. 2022
God jagt i generationer fordrer, at der bliver gjort noget for at tiltrække nye jægere. Og, det kan være en udfordring at få de unge på banen. Det lykkedes heldigvis når der laves aktiviteter målrettet junior og deres familier. …
31. mar. 2023
DJ's fokus på blyfri ammunition til din riffel fortsætter i april. Over hele landet kan du teste de fleste blyfrie produkter, der findes på det danske marked i dag.
31. mar. 2023
De første erfaringer er indsamlet, og vidensdelingen fortsætter. Skal ederfuglebestanden hjælpes yderligere i Danmark, må mange flere vil bidrage med opsætning af shelters.
30. mar. 2023
Som medlem af DJ kan du i disse dage finde april-nummeret af Jæger i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.
30. mar. 2023
Kunne du tænke dig at vinde en Burris FOUR XE 3-12x56 sigtekikkert til en værdi af 5.499,-? Så deltag i konkurrencen her.
29. mar. 2023
Kom til Borris lørdag den 6. maj og træn riffel- og flugtskydning på samme tid med dit kombinationsvåben!