Nyhedsoversigt

Kommunemesterskab 2022

Den 27. august 2022 afholdte Jægerråd Brønderslev Kommunemesterskab i flugtskydning.
Der var i år tilmeldt 8 hold:
Bolle/Try Jagtforening
Brønderslev Jagtforening
Dorf Jagtforening
Hallund Jagtforening
Hjallerup Jagtforening
Klokkerholm Jagtforening
Ørsø Jagtforening
Der var opstillet 8 hold, hvoraf et var et damehold

Resutaterne kan ses her:

Kredsnyheder

Nyheder fra DJ

22. nov. 2022
Her kan du se hvornår og hvor i løbet af januar-februar 2023 der afholdes jægerrådsmøder i kreds 1.
10. jun. 2022
God jagt i generationer fordrer, at der bliver gjort noget for at tiltrække nye jægere. Og, det kan være en udfordring at få de unge på banen. Det lykkedes heldigvis når der laves aktiviteter målrettet junior og deres familier. …
27. maj 2022
2. dec. 2022
Jan Eriksen oplever et øget fokus på etiske problemstillinger i samfundet. Han mener derfor, at for at vi kan sikre jagtens legitimitet i fremtiden, skal jægerne kigge indad.
2. dec. 2022
Grundet skift til nyt medlemssystem, kan der forekomme få begrænsninger i vores online tjenester i nærmeste fremtid. Hold dig opdateret på hjemmesiden.
1. dec. 2022
I den kommende tid skal Vildtforvaltningsrådet igen diskutere udsætning af ænder, fasaner og agerhøns. DJ har ambition om bred opbakning til udsætningen.
1. dec. 2022
Bunkerne bliver stadig mindre hos Politiets Administrative Center, som bl.a. har haft særligt fokus på tilladelser til jagt - og her er der gjort et godt indhug i sagerne.
30. nov. 2022
Som medlem af jægerforbundet kan du i disse dage finde december-nummeret af Jæger i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.